Ugrás a tartalomra
x

Szerkezetek felújítása innovatív technológiákkal

Esemény dátuma
2024-06-06

Az eseményre főleg építészeket, de statikusokat és kivitelezésben dolgozó mérnököket is várunk június 6-án a Lurdy Házba, akik érdeklőnek a jellemzően meglévő épületek értékeinek megőrzéséről, tartós, innovatív anyagokkal és rendszerekkel történő felújításáról szóló aktuális információk iránt.

A szakmai nap alapvetően négy témát vesz górcső alá komplex előadási/workshop blokkjaiban. Szó lesz szerkezetek megerősítéséről, a vízszigetelés és a padlóbevonatok innovatív megoldásairól és az épületrekonstrukció izgalmas kérdéseiről, például a Rom-Vándor Program, a Szántódpusztai Majorsági épületek, iskola és az Etele Pláza érdekes műszaki megoldásai mentén. Emellett egy-egy előadás foglalkozik a fenntarthatósággal és a BIM tervezéssel, aktuálisan és a témához kapcsolódóan.

Előbbi előadója Beleznay Éva, fenntarthatósági szakértő, utóbbira pedig a BIMgroup szakértőjét, Csorba Leventét kérték fel a szervezők.

Emellett a nap végén a szervezők egy főre szóló dél-spanyolországi szakmai tanulmányúton való részvételt is kisorsolunk.

 

Tartsanak velünk!

RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS